#

Депутати Києво-Святошинської райради прийняли рішення про збільшення резервного фонду бюджету на 5 млн грн

24.03.2020 15:12
Депутати Києво-Святошинської райради прийняли рішення про збільшення резервного фонду бюджету на 5 млн грн
Фото з місця події

Стало відомо, що депутати Києво-Святошинської райради схвалили виділення додаткових коштів у резервний фонд районного бюджету для боротьби з поширенням коронавірусної інфекції

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на прес-службу Києво-Святошинської районної ради.

24 березня 2020 року відбулася позачергова, сорок четверта, сесія районної ради VII скликання. Головне питання, винесене на розгляд сесії, - проект рішення про внесення змін до рішення райради "Про районний бюджет Києво-Святошинського району на 2020 рік".

"Сьогодні головне питання – збільшення резервного фонду нашого районного бюджету, щоб ми могли оперативно реагувати на той виклик часу, що маємо сьогодні – зупинити поширення захворюваності на гостру респіраторну хворобу, спричинену коронавірусом COVID-19: оперативно закуповувати обладнання, засоби індивідуального захисту, придбання палива, необхідного для транспортування лікарів та іншого", - зазначив голова Києво-Святошинської районної ради Дмитро Гусятинський.

Голова Постійної комісії з питань охорони здоров’я, материнства, дитинства, праці та соціального захисту населення Павло Реган проінформував депутатів про стан захворюваності у Києво-Святошинському районі на гостру респіраторну хворобу, спричинену коронавірусом COVID-19, про наявність засобів захисту медичного персоналу в районі, а також потребу у додатковому фінансуванні для придбання необхідних медичних засобів. За його словами, ситуація повністю контрольована, проте необхідні додаткові кошти для захисту лікарів та створення умов для їх безпечної роботи в умовах складної епідеміологічної ситуації.

За словами голови районної ради Дмитра Гусятинського, на сьогодні район готовий до протистояння пандемії коронавірусної інфекції. Голова райради запевнив, що депутатський корпус зробить усе від нього залежне, щоб допомогти протистояти поширенню коронавірусної інфекції у районі.

За результати позачергової сесії депутати одноголосно прийняли рішення про збільшення резервного фонду районного бюджету на 5 млн грн, загалом він складе 6 млн грн. Окрім цього, для семи сільських рад виділено по 100 тис грн, щоб вони могли зробити свій власний резерв.

Також нагадаємо, що 23 березня мешканці села Гатне Києво-Святошинського району зможуть безоплатно отримати захисні медичні маски.

Читати "Моя Київщина" у Facebook
Теги: