#

Депутати Київської облради закликали Арсена Авакова "вгамувати" полковника Нідзельського (ФОТО)

24.12.2019 15:58
Депутати Київської облради закликали Арсена Авакова "вгамувати" полковника Нідзельського (ФОТО)
Володимир Нідзельський

У четвер, 19 грудня, на засіданні Київської обласної ради 31 депутат проголосував за висловлення недовіри начальнику управління стратегічних розслідувань в Київській області, полковнику поліції Володимиру Нідзельському і за звернення до міністра внутрішніх справ Арсена Авакова, аби він "вгамував" свого підлеглого

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина".

З відповідним зверненням виступив колишній представник фракції "Батьківщина" депутат Київської облради Олег Кищук. Останній закидає полковнику Нідзельському незаконне стеження за депутатами, прослуховування телефонів і використання системи тріангуляції ретрансляторів заради встановлення місця перебування окремих депутатів. Зокрема мова йшла про корупцію, кришування грального бізнесу, вимагання хабарів з боку посадовця.

Олег Кищук навіть продемонстрував "грамоту" у номінації ТОП-10 корупціонерів Київщини 2019, де перше місце відведено саме полковнику Нідзельському. Попри оригінальний підхід та факти наведені Кищуком, тільки третина обласної ради підтримала недовіру та проголосувала за те, щоб Нідзельський покинув посаду в поліції.

Варто зазначити, що в листопаді депутати Київської обласної ради вже зверталися в НАБУ із заявою про можливі незаконні дії полковника Нідзельського.

Також нагадаємо, що народний депутат колишній ведучий програми "Гроші" на телеканалі "1+1" Олександр Дубінський зустрівся з особистим адвокатом президента США Дональда Трампа Руді Джуліані.

Читати "Моя Київщина" у Facebook
Теги: