#

Депутати Медвинської ОТГ від "Батьківщини" заявили про вихід із фракції (ВІДЕО)

23.07.2020 10:19
Депутати Медвинської ОТГ від "Батьківщини" заявили про вихід із фракції (ВІДЕО)
Фото з мережі Інтернет

Учора, 22 липня, депутати Медвинської ОТГ, які входили до складу політичної партії "Батьківщина", офіційно оголосили про вихід із фракції

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на допис Олександра Листопада у Facebook.

За словами депутатів, такому рішенню передувало об’єднання лідера партії Юлії Тимошенко із її "вічним ворогом" Олегом Ляшко. Окрім цього, політики обурені призначенням "нових-старих" керівників штабу ВО "Батьківщина" у столичній області.

Нагадаємо, що 20 липня на нараді територіальних партійних організацій ВО "Батьківщина" представила керівництво виборчого штабу на Київщині. Відтак, очільником виборчого штабу у Київській області став голова обласної організації "Батьківщини" Костянтин Бондарєв. Заступником з організаційної роботи призначено Ганну Старикову, а Володимир Полочанінов став заступником з агітаційно-пропагандистської роботи.

За словами депутатів Медвинської ОТГ, Костянтин Бондарєв всупереч всім законам "шулєрськими" методамибезпідставно відкликав аж вісім із дванадцяти депутатів.

 Замість того щоб зробити об’єктивний аналіз, замість пошуку помилок в організації та налагоджені передвиборчої роботи, лідер партії призначає таких непрофесійних і низко моральних кадрів, - йдеться в повідомленні.

Отож, після таких кадрових змін й сумнівних об’єднань депутати фракції ВО "Батьківщина" у Медвинській ОТГ вирішили вийти з лав партії та фракції. 

Читати "Моя Київщина" у Facebook