#

Скандальний Полочанінов став головним агітатором "Батьківщини" на Київщині (ФОТО)

21.07.2020 10:29
Скандальний Полочанінов став головним агітатором "Батьківщини" на Київщині (ФОТО)
Володимир Полочанінов

Учора, 20 липня, відбулася нарада територіальних партійних організацій, на якій ВО "Батьківщина" представила керівництво виборчого штабу на Київщині

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на сторінку "Батьківщина. Київська область" у Facebook.

Зауважимо, що на нараді був присутній перший заступник голови партії "Батьківщина" Іван Кириленко. Відтак, очільником виборчого штабу у Київській області став голова обласної організації "Батьківщини" Костянтин Бондарєв. Заступником з організаційної роботи призначено Ганну Старикову, а Володимир Полочанінов став заступником з агітаційно-пропагандистської роботи.

Варто сказати, що Костянтин Бондарєв очолює цю партію у Київській області з 2010 року. Ганна Старикова була головою Київської обласної ради у 2015-2019 роках. А от Володимир Полочанінов очолював Київську обласну організацію партії "Фронт змін", а у 2012 році був обраний депутатом Верховної Ради України. Варто додати, що Володимир Полочанінов непересічна особистість у політичному житті Київщини. Наприклад, цей політик є основним фігурантом схеми передачі водоканалу Білої Церкви у концесію, а у 2010 році Полочанінов був одним із прихильників антиукраїнської угоди між Януковичем та Медведєвим.

Слід нагадати, що за своє життя Полочанінов був членом низки політичних партій, зокрема побував у лавах соціалістів, "Народного Фронту", був членом фракції "Батьківщина" у ВР, а останнім часом числився головою Київського обласного осередку партії "Основа". Зауважимо, що будучи членом фракції "Батьківщина" VII скликання, він запам’ятався тим, що став "тушкою". 



Читати "Моя Київщина" у Telegram