#

Депутати обіцяють підняти питання водопостачання Клавдієва на сесії Київоблради

06.06.2018 06:13
Депутати обіцяють підняти питання водопостачання Клавдієва на сесії Київоблради

У неділю, 3 червня, під час святкування Дня захисту дітей у селищі Клавдієво Бородянського району, місцеві жителі донесли інформацію щодо проблеми з водопостачанням до депутатів обласного рівня

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на допис Вікторії Рубан у Facebook.

Зокрема, віднедавна в селищі існує серйозна проблема з водопостачанням. Так, за словами мешканців семитисячного селища, вже понад тиждень в оселях відсутня вода, а додатково воду для пиття й технічних потреб не завозять. Неодноразові звернення до керівництва місцевого водоканалу результатів не дали. Його очільник лише повідомив про відсутність коштів на ремонт водопровідних мереж.

«Звичайно, ми занепокоєні ситуацією, що склалася з водопостачанням у Клавдієво-Тарасовому. Наразі в селищі вже почала працювати робоча група, що має провести необхідні експертизи та знайти шляхи подолання проблеми. Ми, депутати облради від УКРОПу, після пропозицій робочої групи з технічних шляхів вирішення проблеми належного водопостачання селища готові порушити на сесії обласної ради питання про виділення в разі необхідності коштів із обласного бюджету на реконструкцію чи ремонт водопровідної системи населеного пункту», – зазначив Денис Борисенко.

Водогін у селищі Клавдієво-Тарасове збудували у 1987 році, відповідно до державної програми "Чиста вода". З того часу жодного разу не проводився капітальний ремонт водопровідної мережі.

Нагадаємо, після цього жителі селища Клавдієво-Тарасове в понеділок, 4 червня, о 7 ранку перекрили 45-й кілометр траси міжнародного значення E373 Київ-Ковель

Читати "Моя Київщина" у Telegram
Теги: