#

Депутати Обухівської міськради підтримали підвищення цін на проїзд

31.03.2021 09:55
Депутати Обухівської міськради  підтримали підвищення цін на проїзд
Фото з мережі Інтернет

Лише вісім депутатів Обухівської міської ради проголосували за включення до порядку денного звернення до керівництва обладміністрації з перевірки законності та економічної обґрунтованості підвищення тарифу перевізника ТОВ "Обухівтранс"

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на "Главком".

Згідно із законодавством, Київська ОДА – замовник цих послуг і єдиним державним органом, за договором має повноваження по контролю за тарифами перевізника.

З 13 березня 2021 перевізник ТОВ "Обухівтранс" підвищив тариф на приміському автобусному маршруті №311 «Обухів - Київ АС" Видубичі "з 28 до 38 грн, що становить збільшення на близько 35%.

Але для більшості депутатів - таке різке підвищення тарифу для людей зовсім не проблема.

Депутат Обухівської міськради Богдан Яцун написав на своїй сторінці в Facebook

Результати голосування поіменно. Не підтримали без аргументів розгляд звернення одноголосно фракції "Батьківщина", "За майбутнє", "Сила людей", "Наш край" і більшість присутніх депутатів фракцій "Європейська солідарність" і "Слуга народу". Директор «Обухівтранс» і депутат від Батьківщини А. Лук'яненко з місця подякував за підтримку.

Фактично в повному складі за звернення проголосувала лише фракція "Голосу".

Також нагадаємо, що в Обухівській міській раді депутати від "Голосу" вимагали провести з'їзд партії, тому що їм із погрозами зателефонував голова обласної організації Ярослав Железняк.

Читати "Моя Київщина" у Telegram
Теги: