#

Депутати Переяславщини підтримали доплати керівникам закладів освіти та міському голові

23.07.2019 09:23
Депутати Переяславщини підтримали доплати керівникам закладів освіти та міському голові
Тетяна Юношева доповідає про правила використання офіційного бренду міста

Минулого тижня відбулося засідання міської ради Переяслав-Хмельницького, на якому обговорювались важливі для міста питання

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на "Вісник ПЕреяславщини".

Заступник міського голови Переяслав-Хмельницького Олександр Слюсар на другому пленарному засіданні доповідав на такі важливі теми як зміни до переліку природоохоронних заходів на 2019 рік та внесення змін до Програми благоустрою.

Також заступник міського голови Валентина Губенко розповіла про внесення змін до системи освіти: щомісячну доплату до посадових окладів керівників закладів освіти та методистів міського методичного кабінету, внесення змін до складу комісії з розгляду заяв та звернень громадян про надання матеріальної допомоги та затвердження та використання логотипу бренду міста Переяслава-Хмельницького.

З усіх перерахованих питань, окрім затвердження логотипу, були прийняті відповідні рішення.

Підписуйтесь на офіційну сторінку порталу "Моя Київщина" у Facebook.

На порядок денний було винесена низка питань про перейменування відділів, про продовження договорів тощо.

Депутати вирішили укласти угоди про співробітництво і партнерство з містами Бориспіль, Біла Церква, Ірпінь і містом Переяславом-Хмельницьким.

Розглянули депутати також питання відновлення денного стаціонару в лікарні, вирішили повернутися до нього згодом до з’ясування окремих юридичних нюансів.

Депутати підтримали рішення про передачу коштів у вигляді міжбюджетного трансферту з міського бюджету до обласного бюджету на співфінансування розробки схеми теплопостачання міста, а також затвердили акт обстеження та прийняття на баланс КП ВУКГ елементу благоустрою – фонтану, який розташований на розі вулиць Богдана Хмельницького та Сковороди. Були також внесені зміни до рішення про бюджет.

Цього разу нарешті депутати підтримали встановлення надбавок та премії міському голові Тарасу Костіну за квітень-липень 2019 року у розмірі ста процентів. У попередні місяці це рішення не набирало потрібної кількості голосів, зараз знайшлося якраз мінімально потрібних вісімнадцять.

На сесії було затверджено звіт виконання плану роботи Переяслав-Хмельницької міської ради за перше півріччя 2019 року та надано КП ВУКГ погодження на отримання кредитного ліміту на поточний рахунок підприємства.

Відтак депутати міської ради пішли на «літні канікули», наступна сесія відбудеться 29 серпня.

Також нагадаємо, що народний депутат Руслан Сольвар, який балотувався по 91 округу, програв вибори кандидату від партії "Слуга народу" Олегу Дунді із різницею 15,23%.

Читати "Моя Київщина" у Telegram
Теги: