#

Депутати у Броварах вимагають додаткового фінансування для лікарів (ФОТО)

05.04.2021 20:32
Депутати у Броварах вимагають додаткового фінансування для лікарів (ФОТО)
Фото з мережі Інтернет

Депутати Броварського осередку політичної партії "Європейська Солідарність" звернулися до мера міста з проханням забезпечити фінансову підтримку місцевих лікарів

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на спільноту "Європейська Солідарність Бровари" у Facebook.

Зазначимо, що депутати вимагають від міської влади виділити кошти для виплат усім медичним працівникам, задіяним у подоланні пандемії, та профінансувати необхідні лікарські препарати.

За словами головного лікаря Броварської районної міської лікарні Валентина Багнюка, ситуація із захворюваністю на коронавірус у місті та районі стає неконтрольованою. Бровари ризикують повторити минулорічний досвід європейських країн, які найтяжче переживали пандемію. Опорні лікарні переповнені, Київські лікарні хворих вже не приймають.

Міська влада має взяти на себе додаткові зобов’язання у подоланні пандемії та швидко виробити стратегію роботи в цьому напрямку, – додала депутатка міської ради Броварів від "ЄС" Богдана Драч.

Нагадаємо, що у місті Бровари комунальники відновили роботи по демонтажу погребів.


Читати "Моя Київщина" у Telegram