#

Депутатка Наталія Гунько відзвітувала про роботу за каденцію в облраді

15.09.2020 16:17
Депутатка Наталія Гунько відзвітувала про роботу за каденцію в облраді
Наталія Гунько

Посадовиця Київської обласної ради VII скликання Наталія Гунько на своїй сторінці у Facebook опублікувала допис, у якому відзвітувала про свою депутатську діяльність протягом п'яти років

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на допис Наталії Гунько у Facebook.

Варто зауважити, що депутатка працює секретарем у складі постійної комісії Київської обласної ради з питань екології, водних ресурсів, природокористування, ліквідації наслідків аварії на ЧАЕС та надзвичайних ситуацій.

За словами жінки, основним пріоритетним напрямком її роботи були захист навколишнього середовища, проведення реконструкції очисних споруд в місті та районі.

У своїй депутатській діяльності не обмежуюсь роботою виключно в окрузі а вирішую нагальні проблеми та допомагаю людям в місті Бровари, Броварському районі, Баришівському районі та Березані, - каже Наталія Гунько.

Посадовиця акцентує увагу на активній роботі щодо вирішення проблеми із каналізаційними колекторами в Броварах, на яких постійно трапляються аварії.

Наталія Гунько звернулася до обласних програм "Програма охорони довкілля та раціонального використання природних ресурсів Київської області на 2017-2018 роки" та Програма "Питна вода Київщини" на 2017-2020 роки". Відтак за час каденції Наталії Гунько було переоснащено каналізаційну насосну станцію у селі Гоголів Броварського району за понад  1 млн, обладнано на трьох КНС в селі Княжичі, профінансовано та проведено роботи на суму 2,5 млн.грн.

У Броварах було проведено роботи по реконструкції каналізаційного колектора з прокладанням третьоїгілки від КНС-2 по вулиці Шолом-Алейхема та бульвару Незалежності. Проектом передбачено біля 40-ка млн грн. Роботу розпочато у 2017 році, а в 2019 році виділено 7,5 млн грн. Виконання робіт та фінансування продовжено і у 2020 році.

 За словами депутатки за її сприяння були виділені кошти на реалізацію багатьох екологічних проектів. Відтак на сесії облради прийняли рішення про виділення ще 5 млн грн на продовження робіт в місті Бровари по реконструкції каналізаційного колектора та на реконструкцію очисних споруд в селі Княжичі - 3 млн. Усього в цьому році на Княжичі виділено 8 млн грн. Окрім цього, було виділено кошти на реалізацію проектів в селі Семиполки та військовому містечку.

У 2018 році домоглася виділення 2 млн. 500 тис. грн. на реконструкцію КНС No1, No2 у військовому містечку Семиполки та КНС No3 в селі Семиполки Броварського району, - додає Наталія Гунько.

Додамо, що за сприяння депутатки для забезпечення безперебійної роботи каналізаційних мереж та якісного відводу каналізаційних стоків у 2019 було проведено роботи по реконструкції каналізаційно-насосної станції в смт Калита No1 по вулиці Шевченка та No2 по вулиці Бредака. На реконструкцію КНС N1 з обласного бюджету виділено 1 млн 045 тис грн та 184 400 з бюджету Калитянської ОТГ. На реконструкцію КНС N2 з обласного бюджету виділено 513 861 грн та 90 тис грн з місцевого. На реконструкцію КНС з обласного та місцевого бюджету виділено разом 1млн 834 тис грн.

Наталія Гунько зазначила, що особисто контролює якість проведення робіт.

Нагадаємо, що Василь Володін у складі офіційної делегації на чолі з Президентом України Володимиром Зеленським перебуває в республіці Австрія.

Читати "Моя Київщина" у Telegram
Теги: