#

Депутатка очолила обласну дитячу лікарню в Білій Церкві

17.04.2020 07:36
Депутатка очолила обласну дитячу лікарню в Білій Церкві
Наталія Бігарі

Депутатка Київської обласної ради Наталія Бігарі перемогла в конкурсі на посаду генерального директора КНП КОР Київська обласна дитяча лікарня №2, що знаходиться у Білій Церкві

Як повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина", раніше Бігарі була завідуючою амбулаторії сімейної медицини №8, що у Білій Церкві.

У Київській обласній раді Бігарі очолює постійну комісію з питань охорони здоров’я, материнства, дитинства, соціального захисту населення та пенсіонерів. Окрім того, жінка керує двома підприємствами – МПП фірма "ПІК" та ТОВ "Палет центр".

На минулих місцевих виборах Бігарі стала депутатом Київоблради за підтримки партії "Самопоміч", проте в травні 2019 року разом із колегами вийшла з фракції. На парламентських виборах вона спробувала перемогти у Білій Церкві на окрузі №90 за підтримки партії "Голос", проте перемогу святкував Микола Бабенко – представник партії "Біла Церква - разом".

Нагадаємо, що народний депутат України Микола Бабенко входить у п’ятірку найбільших прогульників серед представників поточного скликання парламенту.

Читати "Моя Київщина" у Telegram
Теги: