#

Депутатка та викладачка підбурила студентів узяти участь у гостомельському "протесті" (ФОТО)

17.01.2020 10:30
Депутатка та викладачка підбурила студентів узяти участь у гостомельському "протесті" (ФОТО)
Олена Черна

У вівторок, 14 січня, у селі Мостище Макарівського району помітили студентів Університету Ірпінської податкової академії та депутатку Гостомельської селищної ради Олену Чорну, які брали участь в "акції-протесту"

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на сайт "Газета Гостомеля".

Олена офіційно працює доцентом кафедри журналістики, української словесності та культури Університету фіскальної служби. З цього можна зробити висновок, що студенти на цій акції з’явилися саме через сприяння викладачки.

Уже не один раз журналісти та громадськість звертали увагу, що в заходах прямо пов’язаних із підтримкою партії "Нові обличчя" та особисто її лідера Володимира Карплюка беруть участь студенти. Передостання така акція мала місце в листопаді в Ірпені перед офісом телеканалу "Погляд". Наразі, студенти "засвітилися" в Гостомелі на суперечливій акції спрямованої проти законного власника земельної ділянки та його господарської діяльності.

Нагадаємо, що площу Ірпінської міської ради планують зменшити за рахунок того, що Гостомель виводять в окрему територіальну громаду та відносять її до Києво-Святошинського району.

Читати "Моя Київщина" у Telegram
Теги: