#

Депутатка від "Батьківщини" з Ірпеня вимагає вибачень від керівництва

24.11.2020 08:25
Депутатка від "Батьківщини" з Ірпеня вимагає вибачень від керівництва
Фото з мережі інтернет

Депутатка Ірпінської міської ради від ВО "Батьківщина" Віолетта Кременчук-Дворнікова засудила керівництво місцевої організації своєї партії та інших підписантів "меморандуму про спільну діяльність" за їхню поведінку під час першої сесії новообраної міськради

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на текст звернення на сторінці Віолетти Кременчук-Дворнікової у Facebook.

Жінка звинуватила керівництво місцевої організації своєї партії у тиску на депутатів і переслідуванні власних інтересів усупереч потребам громади.  

Таким чином Віолетта Дворнікова, спільно з іншими депутатами Ірпінської міської ради, вимагає публічних вибачень від керівництва Ірпінської організації партії "Всеукраїнське об’єднання "Батьківщина" та інших фракцій, які, за її словами, прикриваючись партією, сповідують власні шкурні інтереси.

20 листопада під час першої установчої сесії Ірпінської міської ради я закликала своїх колег по фракції до конструктивних дій та засудила вихід з зали частини депутатів після урочистої частини з кількох причин:
Депутата обирають для вирішення питань громади, а свою позицію депутати висловлюють шляхом голосування "за" чи "проти".
Через виборчі перегони місто не проводило сесію майже пів року, що призвело до занепаду ряду галузей, в тому числі і тієї, яку я очолюю. Гостро стоять питання громади: необхідно виділити кошти на боротьбу з COVID, на доступні ліки в медичні заклади, на підготовку до зими, потрібно уже працювати над формуванням бюджету на наступний рік. Тому необхідно запустити роботу міської ради.
Неприпустимо маніпулювати депутатами та їхніми сім‘ями, принижувати колег та тиснути з метою виторгу керуючих посад, підписувати документи без нашого відома та обговорення у фракції. До слова, у нас досі не обраний голова фракції, що свідчить і про відсутність легітимності таких підписів, – йдеться у зверненні.

За словами Віолетти, "сьогодні в Ірпінській організації партії “Батьківщина” шукають, на кого можна повісити всі свої політичні помилки та знайти варіанти, як завести замість неї в команду людей, які будуть боятися висловити власну позицію. Щодо жінки вже розпочали процедуру імперативного мандату. У свою чергу вона просить сприяти справедливому вирішенню конфлікту за підтримки консолідованого жіночого та політичного середовища.

Нагадаємо, що у Васильківському районі сталося знеструмлення через приватних осіб, які розвантажували автокраном човен із причепу автомобіля та порушили охоронну зону високовольтних ліній електропередач

Читати "Моя Київщина" у Facebook