#

В Ірпінській міськраді партія "ЄС" закликає свою ж депутатку скласти мандат (ФОТО)

29.11.2020 15:25
В Ірпінській міськраді партія "ЄС" закликає свою ж депутатку скласти мандат (ФОТО)
Олена Павлова

Партія "Європейська Солідарність" закликає депутата Ірпінської міської ради Олену Павлову скласти депутатський мандат за порушення принципів, виборчої програми та ідей ЄС

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на сторінку "Європейська Солідарність Ірпінська ОТГ" у Facebook.

Депутатка, обрана від "ЄС", відмовилася голосувати за секретаря від "Європейської Солідарності", натомість проголосувавши за кандидата на цю посаду від "Слуги народу".

Підписавши публічний Меморандум про формування більшості та взявши на себе обов’язок захищати зелені зони міста і боротися проти хаотичної забудови, Павлова вже на перших сесіях вирішила пристати до команди "Слуги народу" та скандальних забудовників з "Нових облич".

Ми йшли на вибори з декларацією чітких принципів. Ми обіцяли людям працювати чесно, прозоро і послідовно в інтересах людей. Натомість Олена Павлова обрала шлях зради своєї політичної сили і побратимів по фракції та вирішила "підголосовувати" "Слугам" і забудовникам від "Нових облич", – йдеться у дописі.
Олена Павлова стала членом нашої команди, зважаючи на її участь у бойових діях. Зрада команди та виборців від людини в формі сприймається особливо гостро. На жаль, Олена зробила вибір на користь вирішення особистих питань, а не послідовної політичної позиції. Але ми завжди з повагою ставилися і будемо ставитися до ветеранів російсько-української війни, яких багато серед членів "ЄС", – зазначають у партії.

У "ЄС" повідомили, що, якщо Олена Павлова відмовиться скласти мандат, до  неї будуть застосовані норми імперативного мандату у відповідності до закону. Також заявили про її виключення зі складу фракції "Європейської Солідарності" у міській раді Ірпеня.

Треба зазначити, що Ірпінь знову стає символом політичної корупції, де забудовники заради бізнесу від політики купують депутатів. Наша команда буде в опозиції до такої корупційної політики в інтересах забудовників, – серйозно налаштовані у партії "ЄС".

Нагадаємо, що ірпінська депутатка Дворнікова заявила, що не складала повноваження депутата.



Читати "Моя Київщина" у Telegram