#

Державний банк продає 14 гектарів у селі Чайки під Києвом

04.06.2021 11:32
Державний банк продає 14 гектарів у селі Чайки під Києвом
Фото з мережі Інтернет

Укрексімбанк виставив на продаж через OpenMarket пул об'єктів нерухомості на суму 1 млрд грн

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на "LB.ua".

Уперше в історії державний Укрексімбанк розпочинає продаж непрофільних активів. Це переважно нерухоме майно, яке банк отримав за рахунок погашення заборгованості за проблемними кредитами впродовж 10 років.

Лоти банку із зазначенням усіх суттєвих характеристик і можливістю попереднього ознайомлення виставляються на електронні торги OpenMarket, які організовує та проводить ДП "СЕТАМ" Міністерства юстиції України у формі класичного онлайн-аукціону.

Пул об’єктів загальною оціночною вартістю у понад мільярд гривень включає в себе офісні центри на Подолі, будинки на Печерську, земельну ділянку площею 14 га в селі Чайки під Києвом, а також низку складських та комерційних приміщень у регіонах.

Директор департаменту реструктуризації та стягнення Укрексімбанку Олег Лазовський розповів:

Ця комерційна нерухомість юридично чиста, перебуває у власності банку та буде продана без жодних обтяжень. Для організації відкритих торгів і дотримання принципів чесної конкуренції ми залучаємо ДП "СЕТАМ" – авторитетну платформу з проведення електронних аукціонів.

Усю необхідну інформаційну підтримку здійснюватимуть партнери банку з Національної електронної біржі, які мають великий досвід продажу нерухомості.

Нагадаємо, що в ніч на 3 червня на Столичному шосе сталась ДТП за участі елітного електромобіля Tesla Model S.

Читати "Моя Київщина" у Facebook