#

Державний спиртовий завод на Сквирщині пішов із молотка

14.03.2021 20:00
Державний спиртовий завод на Сквирщині пішов із молотка
Фото з мережі інтернет

На початку березня спиртовий завод ДП "Укрспирт" на території села Тхорівка було приватизовано через аукціон на "Прозоррo.Продажі"

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на "Урядовий портал".

Повідомляють, що відкриті торги відбулися 5 березня. У них взяли участь четверо учасників, які збільшили ціну у 3,5 раза – зі стартових 21, 6 млн грн до 75 млн грн.

Активи зосереджені у двох локаціях Сквирського району на Київщині: селі Тхорівка та місті Сквира. Підприємство володіє будівлями та спорудами, а також технологічним обладнанням, необхідним для виробництва спирту, – пишуть в Урядовому порталі.

Відомо, що загальна площа земельних ділянок у Тхорівці становить 40,9 га при загальній площі будівель і споруд спиртзаводу в 7,59 тис. кв. м. Актив налічує 531 найменування будівель, обладнання, рухомого та іншого майна, в число яких входить головний корпус, спиртосховище, склади, майстерні, гаражі і трансформаторна підстанція.

Окрім цього додають, що всього на приватизацію держава виставить 41 спиртзавод, що входить в держпідприємство "Укрспирт" і ще 37 заводів, об'єднаних в концерн "Укрспирт".

Нагадаємо, що у Бучанському районі виявили підпільне виробництво алкоголю та вилучили з незаконного обігу 67 тис літрів спирту.

Читати "Моя Київщина" у Facebook
Теги: