#

Державний зрадник Дубінський: відомий активіст зробив сюжет про нардепа (ВІДЕО)

16.11.2023 14:20
Державний зрадник Дубінський: відомий активіст зробив сюжет про нардепа (ВІДЕО)
Олександр Дубінський

Зрадник Дубінський отримає заслужене покарання 

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" із покликанням на відео відомого активіста в Youtube.

13 листопада суд взяв під варту нардепа Олександра Дубінського, якого підозрюють у державній зраді та створенні злочинної організації.

Печерський районний суд обрав запобіжний захід у вигляді тримання під вартою для Дубінського. Депутат щонайменше 60 днів проведе під вартою без альтернативи внесення застави. Суд визнав підозру обґрунтованою, а докази достатніми.

За матеріалами слідства стало відомо, що Дубінський входив до складу злочинної організації, сформованої Головним управлінням генштабу Збройних сил Росії (ГРУ). Він мав позивний "Буратіно", що є ще одним свідченням його зрадницької діяльності.

В парламенті досі продовжують засідати проросійські депутати. І немає значення, як вони називаються - це проросійські колаборанти.

І ніхто ні слова не каже про те, щоб позбавляти їх мандатів, позбавляти влади.

Єдине, чим я не задоволений у цій історії, - це те що Дубінський отримав повідомлення про підозру тільки зараз і ще дуже багато його проросійських колег лишаються без підозр. Ну а сам Дубінський давно просився і допросився

- зазначив активіст.

Це вже третя підозра, яку Дубінський отримав за останній час. Попередні дві стосувалися організації ним схеми для ухилянтів, а також незаконного виїзду за кордон начебто для лікування батька.

Олександр Дубінський давно працював у медіа, якщо це взагалі можна назвати роботою у медіа. Але чітко коли почалась Революція Гідності, можна сказати, що він почав працювати і саме проти України. До прикладу, журналісти оприлюднювали докази того, що Дубінський під час Революції Гідності організовував провокацію на Майдані, аби дискредитувати протестувальників.

Варто відзначити, що на самому початку Майдану Дубінський його підтримував, а потім очевидно прийшли замовлення, від яких він не зміг відмовитись. Далі понеслося - Дубінський абсолютно не приховував, що він співпрацює із російською агентурою. До прикладу, його спільне фото із агентом рф Портновим та на той момент головним редактором нині вже підсанкційного. Паралельно у ті роки Дубінський розповідав, що українці - це нацисти, тому що вітаються нацистським гаслом.

У 2019 році Дубінський вирішив піти у політику і став народним депутатом від партії "Слуга народу". Паралельно він ходив на канали Медведчука та розповідав про внутрішнє управління.

Чим більше минало часу, тим очевидніше ставало, що Дубінський працює проти України. Він спільно із Рабіновичем викладав абсолютно однакові тексти, напевно просто ніхто із них не виправив методичку. А ще він намагався протягнути до влади іншу російську агентуру, як наприклад того ж Портнова

- повідомив Стерненко.

Власне у той самий період часу Дубінський і погодився на співпрацю із нардепом Деркачем, агентом російських спецслужб.

За даними СБУ Деркач був центральною фігурою агентурної мережі, яка мала сприяти захопленню України росіянами.

Деркач із України вже втік, як і багато інших зрадників. А от Дубінський втекти не встиг і отримав саме за цю історію повідомлення про підозру

- розповів відомий активіст.

Саме на замовлення російських спецслужб і діяв Олександр Дубінський спільно із народним депутатом Деркачем. Але зараз Дубінський розповідає, що ніколи нічого подібного не було.

Нагадаємо, що як державний зрадник Дубінський привів до влади білоцерківського тік-ток воїна Киришуна.


Читати "Моя Київщина" у Telegram