#

Фото дня: Як державний зрадник Дубінський привів до влади білоцерківського тік-ток воїна Киришуна

14.11.2023 15:00
Фото дня: Як державний зрадник Дубінський привів до влади білоцерківського тік-ток воїна Киришуна
Фото з мережі Інтернет

Державний зрадник Олександр Дубінський, якому Печерський районний суд обрав запобіжний захід у вигляді тримання під вартою, привів до влади білоцерківського тік-ток воїна Дмитра Киришуна 

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина".

Дубінський – один з найочевидніших представників групи Коломойського на Київщині. У 2020 році депутат, окрім Обухівського та Васильківського районів, які входили до його округу, активно працював в Білій Церкві.

Поговорюють, що Киришун часто зустрічався зі скандальним Дубінським, який, власне, й подарував (вочевидь, небезкоштовно) можливість балотуватися  на посаду голови Білоцерківської міської ради від партії "Слуга народу" на виборах у 2020 році. Втім тоді Киришун не був обраний. Наразі він займає посаду секретаря ради.

За які заслуги Киришуну довірили кувати перемогу в найбільшому місті області - невідомо, але факти з його біографії мали б насторожити будь-яку серйозну політичну силу, яка претендує на позитивний результат. У Білій Церкві його знають як "агротітушку" з позивним "Діма-Звєзда". У часи Революції Гідності Киришун був одним із організаторів поставок "тітушок" на Антимайдан, яких набирав з-поміж місцевих спортсменів. Його пов’язували з покійними нині білоцерківськими політиками-авторитетами Олександром Подольським та Андрієм Немною.

Окрім того, як виявилося, він активно вів свій "воєнний" ТікТок влог. Втім, за інформацією МК в Білоцерківській міській раді, Дмитро Киришун не служив у армії, а ці всі відео постановочні та не мають ніякого стосунку до кривавої російсько-української війни. До того ж, як розповіли "Моїй Київщині" інформовані джерела, Киришун часто розповідає фантастичні історії про те, як він із першого дня нападу росії організував оборону не тільки найбільшого міста Київщини, ай усього півдня столичного регіону. 

Нагадаємо, що сам Дубінський щонайменше 60 днів проведе під вартою без альтернативи внесення застави. Суд визнав підозру обґрунтованою, а докази достатніми.

ДБР у взаємодії з СБУ викрила депутата на участі у злочинній діяльності, що курувалася посадовцями генерального штабу зс рф та здійсненні інформаційно-підривної діяльності проти України.

Раніше також повідомлялось, що Дубінський під приводом супроводу хворого батька виїхав за кордон та відпочивав в Італії, Хорватії та Іспанії.  Також з серпня правоохоронці проводили обшуки у Дубінського за обставинами підробки документів для виїзду за кордон . Тому Дубінському було повідомлено і про підозру в організації схеми для виїзду ухилянтів за кордон.

Читати "Моя Київщина" у Facebook