#

Дикі тварини на дорозі та лобові зіткнення: з’явилася петиція про модернізацію Гостомельської траси

08.05.2018 14:46
Дикі тварини на дорозі та лобові зіткнення: з’явилася петиція про модернізацію Гостомельської траси

У суботу,  5 травня, на сервісі електронних петицій Віктор Бернацький створив нове звернення "Вжити невідкладних заходів для підвищення безпеки дорожнього руху на Гостомельському шосе"

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на сервіс електронних петицій Київської міської ради.

Зібрано тільки 99 підписів, залишилось ще 9901.

«Гостомельське шосе є суттєво завантаженим, особливо в години пік. В той же час, його ширина (всього по одній смузі в кожному напрямку) призводить до необхідності виконання маневрів обгону. В результаті помилок водіїв на цьому шосе майже кожен день стаються серйозні ДТП, часто у формі лобових зіткнень, що призводить до значних травмувань та смертельних випадків (причому страждають також безневинні люди, які рухались в своїй смузі)», - йдеться у петиції.

Автор говорить, що окрім того, з навколишнього лісу періодично вибігають дикі тварини, що також призводить до ДТП.

Віктор Бернацький хочу розширення Гостомельського шосе до 4 смуг (по 2 смуги в кожному напрямку) із встановленням відбійника на роздільній смузі (за аналогією до Житомирської траси), а також відбійників та парканів із боків дороги.

«Окрім того, в районі КП Пуща-Водиця (перетин Гостомельського Шосе, Великої Окружної дороги та вул. Міської) варто зробити багаторівневу розв'язку», - підсумовує автор.

Читати "Моя Київщина" у Facebook
Теги: