#

Директорка школи з Броварів перемогла в другому турі конкурсу "Учитель року – 2021"

16.02.2021 12:40
Директорка школи з Броварів перемогла в другому турі конкурсу "Учитель року – 2021"
Ірина Ткачук

Стало відомо, що Ірина Ткачук, яка є директоркою Броварського навчально-виховного об’єднання, перемогла в другому турі Всеукраїнського конкурсу "Учитель року – 2021" у номінації "Керівник закладу освіти"

Як повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на сторінку "Броварська міська рада" у Faсebook, фінальний етап обласного туру Всеукраїнського конкурсу "Учитель року – 2021" відбувся 11 лютого в онлайн-форматі.

На розсуд журі керівники закладів освіти Київської області, учасники змагань, презентували творчі напрацювання в конкурсних випробовуваннях: "Фасилітаційна сесія" та "Освітній проєкт". Яскраві результати професійних зусиль конкурсантів засвідчили високу конкурентоспроможність управлінців та особистісний творчий потенціал.

Для журі важливими критеріями відбору кращих із кращих учасників були: оригінальність та оптимальність, демократичність та ефективність управління заходом, створення комфортних умов для співпраці, уміння презентувати освітній проєкт, логічність та послідовність етапів, заходів і дій у межах проєкту.

Нагадаємо, що до кінця 2021 року на Майдані Свободи в Броварах повинні встановити пам'ятний знак "Захисникам України".

Читати "Моя Київщина" у Telegram