#

Дитбудинок на Броварщині відвідали поліцейські (ВІДЕО)

01.06.2021 16:30
Дитбудинок на Броварщині відвідали поліцейські (ВІДЕО)
Фото з місця події

Напередодні Міжнародного дня захисту дітей з теплими привітальними словами та подарунками до вихованців дитячого будинку "Надія", що у селі Мокрець, завітав керівник поліції Броварщини Андрій Астаф’єв спільно з ювенальними поліцейськими

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" із покликанням  на сторінку "Броварське районне управління поліції" у Facebook.

У повідомленні зазначається, що працівники поліції постійно піклуються про вихованців. І цього разу вони приїхали не з пустими руками і привезли для них подарунки, іграшки та смаколики.

Поліцейські поспілкувалися з дітьми та запевнили їх, що вони завжди можуть розраховувати на допомогу, підтримку та захист із боку правоохоронців. Також запросили дітей покататися в службовому автомобілі та відчути себе справжніми поліцейськими, увімкнути проблискові маячки та сирену.

Наприкінці зустрічі полковник поліції Андрій Астаф’єв побажав дітям рости здоровими, щасливими та втілити у життя усі свої мрії, - йдеться у повідомленні.

Також нагадаємо, що 31 травня, громадяни повідомили про загибель риби на річці Недра між селами Лехнівка та Недра у Броварському районі.


Читати "Моя Київщина" у Facebook