#

Діти Української ОТГ матимуть змогу отримувати безкоштовне стоматологічне обслуговування

17.07.2021 16:45
Діти Української ОТГ матимуть змогу отримувати безкоштовне стоматологічне обслуговування
Фото з мережі Інтернет

Депутати на шостій сесії Української міської ради затвердили програму підтримки безоплатного стоматологічного обслуговування соціально незахищених верств населення та дітей

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" із покликанням на сайт Української ОТГ.

У повідомленні говориться, що у зв’язку зі зменшенням обсягу безоплатних медичних послуг за рахунок НСЗУ у закладах охорони здоров’я та постійним зростанням цін на стоматологічні матеріали і медичне обладнання та інвентар, зміни вимог Національної служби здоров’я України, виникає необхідність матеріальної підтримки незахищених верств населення, пільгових категорій та дітей Української територіальної громади, які потребують стоматологічної допомоги.

Також зазначається, що висока стоматологічна захворюваність призводить до ризику виникнення загальних соматичних захворювань через наявність постійного джерела інфекції. Необхідністю усунення зазначених недоліків та подальшого вдосконалення надання стоматологічної допомоги і зумовлено розроблення цієї Програми.

Нагадаємо, що нещодавно в місті Українка презентували спільний із ЄС проєкт термомодернізації, який допоможе зекономити до 40% енергії.

Читати "Моя Київщина" у Facebook
Теги: