#

Діти з Фастова стали переможцями всеукраїнського фестивалю мистецтв (ФОТО)

28.10.2019 16:29
Діти з Фастова стали переможцями всеукраїнського фестивалю мистецтв (ФОТО)
Фото з місця події

Обдаровані дітлахи з Фастова вибороли призові місця в V Всеукраїнському фестивалі-конкурсі мистецтв "Перлина Карпат", який проходив із 25 по 27 жовтня в Буковелі

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на сторінку Фастівського центру позашкільної роботи у Facebook.

Оцінювали майстерність учасників відомі зірки: Франсиско Гомес, Влад Яма, Амадор Лопес, Олег Серафин, Вадим Лященко, Мар’яна Свята, Віта Савінська.

За результатами конкурсу фастівська Студія театр мод "Fashion Queens" на чолі з керівником Оленою Кругликівською в складі Аліни Борщенко, Юлії Бурдакіної, Юліани Недашківської, Аліни Охрімчук, Вікторії Свириденко, Софії Смоліної, Анастасії Соботюк, Дарини Товстенко стали лауреатами І премії.

Підписуйтесь на офіційну сторінку порталу "Моя Київщина" у Facebook.

У вокальному мистецтві під керівництвом Любові Гречіної лауреатами конкурсу стали наступні фастівчани:

  • Світлана Нечай та Ярослава Страшук– лауреати 2 премії;
  • Вероніка Багінська, Євгенія Мисюкевич, Анна Бриль, Софія Обухівська, Анастасія Павленко, Ірина Глуханюк– лауреати 1 премії.

Також фастівські вокальні ансамблі "BEES S" та “BEES” стали лауреатами 1 премії.

Нагадаємо, що юна співачка Аліна Новікова з Козина Обухівського району посіла друге місце в IІ Всеукраїнському Фестивалі-конкурсі вокального мистецтва "VOCAL SEASONS", який нещодавно відбувся в Києві.

Читати "Моя Київщина" у Telegram
Теги: