#

Дитячий ансамбль Обухова вже вдруге встановив рекорд України (ВІДЕО)

19.04.2020 12:35
Дитячий ансамбль Обухова вже вдруге встановив рекорд України (ВІДЕО)
Фото документа

Учора, 18 квітня, стало відомо, що зразковий дитячий ансамбль танцю "Фаворит" міста Обухова вже вдруге став автором національного рекорду України 

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на допис Юрія Стрембіцького у Facebook.

Відомо, що цього разу зразковий дитячий ансамбль танцю "Фаворит" здійснив  наймасовіше турне аматорського дитячого хореографічного колективу, яке було організована одним керівником. Зауважимо, що це була дводенна подорож у 2018 році до міста Львів на Міжнародний хореографічний конкурс "Перлини мистецтва". Тоді до культурної столиці України вирушили 266 дітлахів під пильним наглядом керівника ансамблю - Юрія Стрембіцького.

"Ми точно знаємо, що попереду у нас ще буде багато рекордів, створених саме для розвитку та популяризації народного хореографічного мистецтва України!!! Адже наша мета, щоб кожен українець чи українка пишалися своїм національним танцем та з гордістю розказували б про нього всьому світу, а ще краще вміли б показати хоч декілька танцювальних рухів під запальну українську народну музику!!!", - говорить художній керівник ансамблю Юрій Стрембіцький.

Нагадаємо, що в селі Старі Безрадичі Обухівського району "чорні археологи" розкопали давньоруське городище "Тумащ" XI-XIII століття, яке має охоронний статус.

Читати "Моя Київщина" у Facebook
Теги: