#

Дівчина з Обухівщини посіла друге місце на Всеукраїнському співочому конкурсі

22.10.2019 15:55
Дівчина з Обухівщини посіла друге місце на Всеукраїнському співочому конкурсі
Фото з місця події

Юна співачка Аліна Новікова з Козина Обухівського району посіла друге місце в IІ Всеукраїнському Фестивалі-конкурсі вокального мистецтва "VOCAL SEASONS", який нещодавно відбувся в Києві

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на сторінку Козинської селищної ради Обухівського району Київської області у Facebook.

До вибору репертуару дівчина підійшла виважено. Разом зі своєю наставницею та учителем Наталією Олександрівною Чижовою, вони підібрали такі твори, де дівчина, могла продемонструвати суддям палітру голосу, його діапазон та різножанровість характеру. Вона виконала дві пісні: "Відьма" із репертуару співачки Іларії та "Коломийку" від Руслани.

Журі оцінювало конкурсантів за такими критеріями: вокально-виконавська майстерність, художня виразність, артистизм та сценічна культура. Аліна Новікова отримала від суддів високі результати, за що її нагородили дипломом та кубком. Керівнику вокального колективу "Зозуленька" Наталії Олександрівні висловили подяку за підготовку співачки до участі в конкурсі.

Також нагадаємо, що мешканець Бучі  посів перше місце на Всеукраїнському музичному фестивалі "Open Music For Child – 2019".

Читати "Моя Київщина" у Telegram
Теги: