#

Дизайнерка з Обухова стала срібною призеркою Міжнародного конкурса молодих дизайнерів

25.09.2019 12:57
Дизайнерка з Обухова стала срібною призеркою Міжнародного конкурса молодих дизайнерів
Фото колекції дизайнерки

Дизайнерка з міста Обухів Ірина Пошивайло посіла друге місце в Міжнародному конкурсі молодих дизайнерів New Fashion Zone

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на "Хроніки Обухова".

Молода дизайнерка отримала призове місце в номінації OUTERWEAR. Над колекцією також працювали конструктор Бондаренко Іван та технолог Даниленко Тетяна.

"Моя концепція колекції — щоденний одяг зі сітловідбивальними елементами. Я реалізувала свою ідею у верхньому одязі — демісезонних і зимових куртках. Вони призначені для активних сучасних жителів міста. Моделі курток продумані таким чином, щоби не сковувати рухів, захистити від вологої й холодної погоди, забезпечити безпеку поруч із проїжджою частиною", — розповіла Ірина Пошивайло.

Конкурс New Fashion Zone дає можливість учасникам обмінятися досвідом, набути необхідних знань та продемонструвати своє бачення українським і закордонним експертам у сфері моди.

Також нагадаємо, що 21 вересня реп-виконавиця з Баришівки Alyona Alyona стала переможницею премії Anchor award, якою щорічно нагороджують найбільш багатонадійного нового артиста.

Читати "Моя Київщина" у Telegram
Теги: