#

Для молоді Київщини відкрився українсько-польський проект

29.08.2019 15:23
Для молоді Київщини відкрився українсько-польський проект
Фото з мережі Інтернет

Проект дасть можливість молодим людям Київщини відвідати Польщу, ознайомитись з її історією і культурою та освоїти ази мови

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на "Погляд".

Організаторами проекту стали українська ГО "Бітвін Сітіз" та польська асоціація "Czajnia". Метою проекту вони вбачають демонстрацію культурної спадщини та історичних місць, які є спільними для обох країн.

У підсумку має вийти фільм, зокрема про забуті прикордонні села, які колись належачи Україні чи були заселені українцями.

Основні вимоги для учасників проекту це проживання у Київській області та мати письмову згоду батьків на подорож і біометричний закордонний паспорт. Окрім цього, необхідно подати заявку з 1 по 20 вересня, попередньо:

·         заповнивши анкету за посиланням;
·         створивши відеоролик до 3 хвилин, розповівши у ньому про свої досягнення у різних сферах та очікування від проекту, пояснити, чому мають обрати саме твою кандидатуру.

 

Зрештою, за допомогою співбесіди після 20 вересня буде обрано 10 молодих людей саме з Васильківського району і ще 10 зі всієї області. Поїздка пройде з 18 по 25 жовтня спільно з молоддю Польщі.

Керівник проекту в Україні – президент ГО "Бітвін Сітіз" Анна Оксаніченко, контактний тел.: 0995456511

 

Нагадаємо, що 28 серпня у Обухові пройшов турнір серед рибалок з інвалідністю на пам’ять екс-мера міста

за посиланням

Читати "Моя Київщина" у Telegram
Теги: