#

Для працівників освіти Броварської ОТГ провели тренінг

17.09.2021 19:10
Для працівників освіти Броварської ОТГ провели тренінг
Фото з місця події

Учора, 16 вересня, у місті Бровари у приміщенні закладу клубного типу "Культурно-інноваційна платформа "ТепЛиця" відбувся семінар-тренінг "Lifehake управлінської майстерності керівника закладу"

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" із покликанням на сторінку "Броварська міська рада" у Facebook.

Семінар-тренінг  був для спеціалістів Управління освіти і науки, Центру професійного розвитку педагогічних працівників, директорів закладів загальної середньої та позашкільної освіти Броварської міської територіальної громади.

Спікером семінару була Тетяна Швець, кандидат педагогічних наук, директорка програм в International Academy of Tutoring, сертифікований та акредитований в Collegium Wratislaviense тьютор ІІ ступеня, супервізорка тьюторів, сертифікована International DVV Ukraine тренерка, член-кореспондент Української Академії Акмеології.

Учасники семінару навчалися, як мотивувати працівників, як домагатися результативності їх роботи та на яких особливостях діяльності мозку все це побудовано, застосовуючи прийоми нейропедагогіки.

На заході також розглянули правила ефективної комунікації, моделі аналізу ситуації, практичні поради щодо взаємодії, ефективні прийоми зворотнього зв’язку.

Тренінг пройшов конструктивно, продуктивно, в діловій теплій атмосфері. Питання, запропоновані супервізоркою для учасників семінару, були цікавими і актуальними.

Нагадаємо, що 18 вересня на території Броварів продавати алкогольні та слабоалкогольні напої буде заборонено.

Читати "Моя Київщина" у Facebook