#

До Баришівки та Переяслав-Хмельницького завітала співачка Alyona Alyona (ВІДЕО)

22.08.2019 13:31
До Баришівки та Переяслав-Хмельницького завітала співачка Alyona Alyona (ВІДЕО)
Alyona Alyona

Нещодавно до Баришівки та Переяслав-Хмельницького відвідала співачка Alyona Alyona в рамках проекту Ukraїner

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на канал "Ukraїner" у Youtube.

Проект "Ukraїner. Країна зсередини" спрямований на те, щоби якомога більше людей дізналося про Україну як туристичну країну. Амбасадори проекту подорожують містами нашої Батьківщини та збирають всю інформацію в одну книгу.

Одним з амбасадорів Ukraїner є відома реп-виконавиця Alyona Alyona з Кропивницької області. Але останні 15 років свого життя співачка провела в Баришівці.

"Тут такий основний кістяк товаришів моїх, рідні, близькі, звичайно. І місце тут. Ми знімали не один кліп. Насправді Баришівка дуже символічне місце, тому шо саме тут був придуманий і прийшов до мене мій перший творчий псевдонім", – розповідає Аlyona Аlyona.

Переяслав-Хмельницький Аlyona Аlyona називає духовним гніздом, де розвивалися її навички й бажання до творчості, там же вона отримала освіту психолога.

Також Аlyona Аlyona разом із ведучим проекту Ukraїner відвідали Переяслав-Хмельницький Музей народної архітектури та побуту Середньої Наддніпрянщини.

"На першому курсі я вперше привезла друзів із Баришівки сюди подивитися, а потім ми сюди ще приїжджали. Круто, коли є сімейна традиція приїздити сюди, щорічно привозити своїх дітей. Це ж класно! Для дітей це класне дозвілля, це не в планшеті сидіти. Це – якби просвіта й моральний розвиток, і духовний", - ділиться своїми враженнями співачка.

Також нагадаємо, що Михайло Поплавський та Олег Винник дали чотири концерти в межах агітаційного турне для Аграрної Партії, які коштували 117,5 тисяч гривень

Читати "Моя Київщина" у Telegram
Теги: