#

До Білої Церкви приєднується Дроздівська сільська територіальна громада

08.11.2019 14:12
До Білої Церкви приєднується Дроздівська сільська територіальна громада
Фото з місця події

Учора, 7 листопада, під час 82 сесії Білоцерківської міської ради депутати надали згоду на добровільне приєднання Дроздівської сільської територіальної громади до Білої Церкви

 Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на сторінку Білоцерківської міської ради у Facebook.

Депутати своїм рішенням надали згоду на добровільне приєднання Дроздівської сільської територіальної громади в складі сіл Дрозди та Мазепинці Білоцерківського району до Білоцерківської міської територіальної громади.

Доповідаючи питання, міський голова Геннадій Дикий зауважив, що напередодні Дроздівська сільська рада прийняла рішення, яким виявила бажання добровільно приєднатися до Білоцерківської ОТГ та, відповідно, звернулася з цим до Білої Церкви.

Рішення щодо надання згоди, яке одноголосно підтримали депутати міської ради сьогодні, є першим кроком, який запустить процедуру приєднання Дроздівської сільської територіальної громади до ОТГ Білої Церкви.

Чимало депутатів висловилися позитивно щодо даного процесу, адже завдяки об’єднанню в спроможну громаду буде поштовх у розвиток усіх сфер життєдіяльності всіх  її членів.

Також нагадаємо, що 29 жовтня на восьмій позачерговій сесії Богуславської міської ради депутати надали згоду на добровільне приєднання територіальної громади сіл Вільховець, Калинівка, Половецьке, Семигори Вільховецької сільської ради та територіальної громади сіл Тептіївка, Дешки Тептіївської сільської ради до Богуславської міської об’єднаної територіальної громади.

Читати "Моя Київщина" у Facebook
Теги: