#

До Білої Церкви завітала делегація із представників Центрально-азійської торгової палати (ФОТО)

22.07.2021 19:30
До Білої Церкви завітала делегація із представників Центрально-азійської торгової палати (ФОТО)
Фото з місця події

Учора, 21 липня, до Білої Церкви завітала делегація із представників Центрально-азійської торгової палати, а саме з міста Сеул, Республіка Корея

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" із покликанням  на сторінку "Слуга Народу - Біла Церква" у Facebook.

Білоцерківська міська територіальна громада стала першою в Україні, яку потенційні інвестори обрали для ознайомлення з інвестиційним кліматом нашої держави.

Під час відвідин міста інвестори відвідали "Білоцерківський вантажний авіаційний комплекс" та Індустріальний парк "Біла Церква", що є один із найкращих в Україні за своїми темпами розвитку. Також завітали на "Ферокерам". На кожному із підприємств інвестори ознайомилися з наявною підприємницькою базою громади та поспілкувалися з потенційними бізнес-партнерами.

Також іноземна делегація відвідала Білоцерківський національний аграрний університет, який протягом багатьох століть на Київщині виховує кваліфіковані кадри, що впливають не лише на наш регіон, але й країну в цілому.

Представники Центрально-азійської торгової палати зацікавилися науковою базою і підкреслили, що для ефективного розвитку міста необхідна взаємодія між представниками бізнесу, громади та влади.

Секретар Білоцерківської міської ради Дмитро Киришун додав:

Головною метою зустрічі для іноземної делегації був аналіз ситуації у місті щодо інвестиційного клімату, обговорення та презентація власних проєктів, що вони хотіли б реалізувати у нашій громаді. Ми підтримуємо інвесторів та супроводжуємо їхні проєкти до повної реалізації, адже це і є задачею органів місцевої влади.

Нагадаємо, що у мережі з’явилися фото та відео модернізованого приймального відділення міської лікарні №2 у Білій Церкві.

На зображенні може бути: 11 людей, люди стоять та у приміщенні

На зображенні може бути: 8 людей, люди стоять та у приміщенні

На зображенні може бути: 2 людини, люди стоять та у приміщенні

Читати "Моя Київщина" у Telegram
Теги: