#

До Білої Церкви завітав заступник Міністра освіти України Селецький (ВІДЕО)

27.01.2021 19:00
До Білої Церкви завітав заступник Міністра освіти України Селецький (ВІДЕО)
Фото з місця події

Учора, 26 січня, до Білої Церкви приїхав заступник Міністра освіти і науки України Артур Селецький

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на сайт Білоцерківської міської ради.

Зауважується, що основною метою приїзду Артура Селецького до міста було ознайомлення з роботами щодо реконструкції центральної навчально-спортивної дитячо-юнацької бази – стадіону "Трудові резерви". Даний  стадіон підпорядкований філії Комітету фізичного виховання і спорту Міністерства освіти і науки України, на балансі якої він перебуває.

Стадіон "Трудові резерви" був збудований у 1989 році. Це замкнута будівля у вигляді чаші із трибунами на даху, різними спортивними приміщеннями всередині, футбольним полем і біговою доріжкою. Він був домашньою ареною футбольних команд "Арсенал-Київщина" та "Рось". Після десятків років використання стадіон потребував оновлення та значної  реконструкції, яку мало профінансувати Міністерство, - йдеться у повідомленні.

У ході візиту заступник  Міністра освіти і науки відвідав Білоцерківський національний аграрний університет, де ознайомився із функціонуванням закладу та провів зустріч з керівництвом.

У заході взяли участь секретар Білоцерківської міської ради Дмитро Киришун, заступник Білоцерківського міського голови  Катерина Возненко, депутат Київської обласної ради Хвича Мепарішвілі.

Нагадаємо, що 15 січня в Білій Церкві пройшла презентація платформи Urbio, яку планують впровадити до використання в рамках програми  "Розумна громада" на 2021-2023 роки.


Читати "Моя Київщина" у Telegram