#

До Богуславщини завітав очільник Київщини з робочим візитом (ФОТО)

23.09.2019 15:31
До Богуславщини завітав очільник Київщини з робочим візитом (ФОТО)
Фото з місця події

Нещодавно голова Київської обласної державної адміністрації відвідав Богуславський район з робочим візитом

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на прес-службу Київської обласної державної адміністрації.

Спільно з генеральним директором Федерації роботодавців України Русланом Іллічовим очільник КОДА Михайло Бно-Айріян зустрілися з представниками бізнесу Богуславщини. Присутні обговорили проблемні питання підприємництва на Київщині та подальші шляхи розвитку сфери бізнесу.

Голова облдержадміністрації ознайомився з основними напрямками виробництва на ПрАТ "Богуславська сільгосптехніка". Це підприємство – провідна українська компанія, яка спеціалізується на виробництві техніки для внесення рідких мінеральних добрив і захисту рослин. Михайло Бно-Айріян відзначив висококваліфікований персонал, сучасне обладнання й інноваційні технології та вручив обласні відзнаки кращим працівникам.

Очільник області побував на виробництві ПП "Ярослав" у ході візиту. Сьогодні продукція концерну займає передові позиції на ринку України та відома далеко за межами нашої країни. Директор ПП "Ярослав" Олександр Барсук розповів про свій досвід, ідеї, плани та бачення ситуації в цій галузі.

Також, Михайло Бно-Айріян ознайомився з роботою підрозділу фермерського господарства "Добра ферма". Про його діяльність інформував засновник ТОВ СГП "Олімпік Агро" Тарас Ложенко.

Відбулася екскурсія Універсальним навчально-тренувальним центром зимових видів спорту "Льодограй", яку провів директор УНТЦ Ігор Штефан. Він розповів очільнику області, що "Льодограй" – найсучасніша льодова арена України, яка обладнана сучасною енергоустановкою на лушпинні насіння.

Наостанок голова Київської ОДА оглянув інвестиційний проект виробництва сонячної електроенергії ТОВ «САНГРІНЕНЕРДЖІ».

Також нагадаємо, що Білу Церкву з робочим візитом відвідали начальник Головного Управління Нацполіції у Київській області Андрій Нєбитов та начальник Департаменту карного розшуку Сіргій Тіхонов і представили нового начальника Білоцерківського відділу поліції Сергія Ждана.

Читати "Моя Київщина" у Facebook
Теги: