#

До Броварів із робочим візитом приїхав журналіст "Голосу Америки"

26.11.2021 15:10
До Броварів із робочим візитом приїхав журналіст "Голосу Америки"
Фото з місця події

Сьогодні, 26 листопада, Броварський міський голова Ігор Сапожко зустрівся з журналістом "Голосу Америки" Адріаном Кармазіним

Як повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" із покликанням на сторінку "Броварська міська рада" у Facebook, на зустрічі були присутні керуючий справами виконкому Дмитро Ткачов та депутати міської ради.

Метою візиту журналіста до Броварів є наміри налагодити співпрацю в межах майбутньої програми братерства між містами пристоличного регіону України та округу Монтгомері Каунті (штат Меріленд, США).

У дописі говориться, що у ході знайомства з журналістом Ігор Сапожко відзначив, що місто Бровари підтримує дружні та партнерські відносини з багатьма країнами, в тому числі і з США. Співпраця на рівні громад є актуальною та прогресивною для розвитку дружніх взаємовідносин між нашими країнами, тому сторони досягли домовленості про зустріч наступного разу на рівні Київського регіонального відділення Асоціації міст України.

Нагадаємо, що 19 листопада у Броварах провели оперативно – профілактичний рейд в сім’ях, в яких проживають діти, що перебувають у складних життєвих обставинах.

Читати "Моя Київщина" у Facebook