#

До Броварів завітає відомий рок-гурт

31.12.2018 18:01
До Броварів завітає відомий рок-гурт
Рок-гурт "Ляпис-98"

Стало відомо, що в березні натупного року до Броварів приїде відомий рок-гурт"Ляпис-98"

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на "Трибуна Бровари".

Виступ  колишнього фронтмена  гурту "Ляпис Трубецький", а нині соліста гурту "BRUTTO"  Сергія Міхалка,  відбудеться  в концерт-холі ТРЦ "Термінал" 8 березня із 20 до 23 год.

Гурт "Ляпис Трубецький" повернувся через 20 років (у 2016 році) проектом Міхалка "Ляпис-98", де він виконує свої старі пісні, що свого часу зробили його відомим. Як зазначено в афіші, в концерті прозвучать хіти легендарного "Ляписа Трубецького": "Ау", "Метелиця", "У сукні білій", "Аби що", "Хлопчина під слідством", "Був у Керчі" та інші.

Підписуйтесь на офіційну сторінку порталу "Моя Київщина" у Facebook.

Ще раніше  Міхалок повідомив, що готовий  весело та від щирого серця виконувати свій "клоунський" репертуар, адже любить радувати людей. Хоча може бути і серйозним, дорослим та вдумливим, та в ньому завжди живуть Циркач та Вуличний Гаєр.

"Космічний цирк аутсайдерів повернувся! Реггі, ска і циганщина  – у виконанні родоначальників "радикального шансону"… Медвежа Фозі та його незрівнянні жарти, Юзик Килевич, Труби та Фанфари, "Євпаторія" і "Котик", "Ти покинула" і  "Золота  антилопа"… Чокнутий клоун Міхалок із компанією "Бувалих" для любителів прекрасного! Навіщо слухати кавер, якщо є оригінал? "Ляпис-98" – гарантія і професійність", – розповідає Сергій Міхалок.

Читати "Моя Київщина" у Telegram
Теги: