#

До гендиректора аеропорту "Бориспіль" Рябікіна приходили люди "від Зеленського"

10.07.2019 08:59
До гендиректора аеропорту "Бориспіль" Рябікіна приходили люди "від Зеленського"
Павло Рябікін

Генеральний директор аеропорту "Бориспіль" Павло Рябікін сказав, що до нього приходили деякі персони, які називалися людьми президента Володимира Зеленського

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на "Українська правда".

"Кілька шахраїв "від Зеленського" приходили. Я їх швидко послав. Це явні шахраї, точно не мають відношення до команди президента. Така хвиля завжди з'являється з новою владою. Ну, що зазвичай хочуть: Duty Free, кафе", - говорить Рябікін.  

Рябікін найближчі 3 роки (поки діє його контракт) планує реалізувати свою програму, з якою прийшов на посаду гендиректора.

"Буде тиск – доведеться знову піти в публічну площину, в політику. Поки нічого такого немає. Подивимося, що буде у вересні, коли вже має сформуватися уряд", -сказав він.

Рябікін зазначає, що під час прем'єрства Арсенія Яценюка, конкурси на оренду площ під Duty Free в Борисполі виграли компанії власника компаній "БФ-груп" Артура Гранца, близького друга нардепа Андрія Іванчука.

Також нагадаємо, що 2 липня в аеропорту "Бориспіль" відкрився хостел із капсулами для сну GettSleep Boryspil.

"У терміналі D у цих компаній довгострокові контракти, які будуть продовжуватися в існуючому вигляді. Те, як тоді проходили торги і на яких умовах були укладені, – дійсно викликає питання. Основна проблема тут у тому, що монополія за будь-яку ціну хоче зберегти своє становище, - каже Павло Рябікін. - У нас є потреба в розширенні площ громадського харчування та в меншій мірі – торгових. Але робиться все, щоб жоден новий конкурс не відбувся. [Це роблять] ФДМ, МІУ, хто завгодно, в інтересах монополії. Адже будь-який інший гравець буде для неї конкурентом. Монополію не цікавить пасажир, якість обслуговування. Вона збирає гроші з пасажиропотоку".

У квітні президент Володимир Зеленський розповів, що до мерів, до облради, до суддів, прокурорів, до представників бізнесу почали ходити аферисти начебто від його імені. Президент наголосив, що нікого ні на що не уповноважував, і порадив викликати поліцію, якщо до когось приходять "рішали" нібито від Зеленського.

Читати "Моя Київщина" у Facebook
Теги: