#

До Українки завітали представники Євросоюзу для чергового обговорення спільного проєкту (ФОТО)

12.03.2021 16:20
До Українки завітали представники Євросоюзу для чергового обговорення спільного проєкту (ФОТО)
Фото з місця події

У середу, 10 березня, в місті Українка Обухівського району відбулася чергова робоча зустріч у межах проєкту ЄС "Моніторинг енергоресурсів та термомодернізація будівель з використанням відновлювальних джерел енергії в місті Українка"

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на сторінку "Ukrainka EU CoM-DeP / Проект ЄС "CoM-DeP" у місті Українка" у Facebook.

До Українки завітали керівник команди підтримки "CoM-DeP" Ян Ваандерс та технічний експерт команди підтримки Дмитро Іваненко.

Виконавчий комітет на зустрічі представляли перший заступник міського голови Григорій Ткаченко та начальниця фінансового управління Світлана Лех.

Роботи, які вже провели на об’єктах – Спортивному комплексі та Палаці культури "Енергетик" – не викликають сумнівів щодо їх якості. Це підтвердили всі моніторингові візити, які здійснювали представники команди підтримки протягом усього періоду термомодернізації.

Спорткомплекс готовий на 90%, і найближчим часом його планують ввести в експлуатацію. У Палаці культури проведено 10% робіт, найактивніша їх фаза розпочнеться, коли на вулиці потепліє.

Результатом зустрічі стало напрацювання ряду першочергових кроків, які необхідно виконати, аби проєкт рухався вперед і був завершений у визначений строк – до вересня 2021 року.

Нагадаємо, що 10 березня в Академічному ліцеї №2 в місті Українка відбувся шаховий турнір, присвячений 207-ій річниці від Дня народження Тараса Шевченка.

May be an image of 1 особа, стоїть та офіс

May be an image of 4 людини та люди стоять

Читати "Моя Київщина" у Telegram
Теги: