#

До Яготина завітав письменник Володимир Яворівський (ФОТО)

26.02.2020 15:32
До Яготина завітав письменник Володимир Яворівський (ФОТО)
Фото з місця події

Відомо, що у Яготинському музеї "Флігель Тараса Шевченка" відбулася творча зустріч з письменником, громадським діячем та лауреатом Державної премії імені Тараса Шевченка Володимиром Яворівським

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на "КОДА"

Варто сказати, що митець веде  авторську радіопередачу "20 хвилин з Володимиром Яворівським". Окрім цього, Володимир Яворівський у 2001-2011 роках очолював Національну спілку письменників України. До того ж письменник є  членом Національної спілки журналістів України.

Зауважимо, що на зустрічі з читачами також була присутня дружина Володимира - артистка Національної філармонії України Галина Данилова. Під час заходу митець повідомив, що саме Михайло Стельмах розкрив перед ним письменницький шлях. Автор розповів, що роман про аварію на Чорнобильській АЕС "Марія з полином у кінці століття" перекладений 28 мовами світу. Не оминув увагою і повістей про княгиню Ольгу "В мене вечеряв Ісус" та "Вічні Кортеліси". Особливу увагу аудиторії письменник привернув до перевиданого роману "Автопортрет з уяви" про Катерину Білокур, 120-річчя якої відзначається цьогоріч. До слова, після  зустрічі гості мали змогу придбати книги автора з автографом.

Нагадаємо, що український гурт Go-A, солісткою якого є керівниця березанського хору ветеранів Катерина Павличенко, переміг у фіналі Національного відбору "Євробачення-2020".

 

Читати "Моя Київщина" у Telegram
Теги: