#

До збройного конфлікту в Українці причетні громадяни Росії, - поліція

03.09.2020 13:36
До збройного конфлікту в Українці причетні громадяни Росії, - поліція
Фото з мережі Інтернет

Учора, 2 вересня, група невідомих осіб приїхала на автівках із Києва до кафе у місті Українка та влаштували конфлікт, який переріс у стрілянину з травматичної зброї; наразі в справі фігурують 22 підозрюваних, у тому числі й громадяни Російської Федерації

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на пресслужбу ГУ Нацполіції в Київській області.

Варто сказати, що про збройний конфлікт правоохоронцям повідомили жителі Українки близько 19:15 вечора. Наряди груп реагування патрульної поліції, слідчо-оперативна група та керівництво Обухівського відділу поліції були на місці події вже за 20 хвилин.

Наразі встановлено, що у відповідь на стрілянину місцеві застосували мисливську зброю. Усього пролунало до 10 вистрілів.

Однак учасники конфлікту і персонал кафе зробили все можливе, щоби приховати цей злочин: змінили обстановку, позбирали гільзи та знищили сліди.

Під час проведення оперативно-розшукових заходів, аналізу відеозаписів та показів свідків поліцейські встановили, що до вчинення хуліганських дій причетні 15 місцевих жителів та 7 приїжджих осіб зі столиці, у томі числі - і громадяни Російської Федерації.

До того ж, вже проведено 10 обшуків за встановленими адресами учасників інциденту.

Зауважимо, що потерпілі, які звернулися до лікарні з пораненнями, відмовилися від пояснень та співпраці зі слідством. Їхньому життю нічого не загрожує.

Наразі вирішується питання щодо оголошення підозри організаторам та учасникам конфлікту.

Читати "Моя Київщина" у Facebook