#

До Згурівки приїздила голова комітету Верховної ради України з питань податкової та митної політики

12.04.2019 14:32
До Згурівки приїздила голова комітету Верховної ради України з питань податкової та митної політики
Ніна Южаніна приїхала до Згурівки

У Згурівці відбулась робоча зустріч голови комітету Верховної ради України з питань податкової та митної політики, народного депутата України Ніни Южаніної з представниками громадськості, бізнесових кіл Згурівщини, органів влади

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на сторінку Згурівської РДА у Facebook.

У заході взяли участь голова адміністрації Валерій Мозговий, голова районної ради Олександр Івченко, селищний голова Павло Ткачук, керівники підприємств, установ та організацій району, представники трудових колективів району, селищний, сільські голови, громадськість району.

Ніна Южаніна звернула увагу присутніх на найвагоміші успіхи в системі оподаткування, яких вдалося досягти протягом останніх п’яти років. Зокрема, прозоре відшкодування ПДВ, зниження ставки єдиного внеску, внесення суттєвих змін в оподаткуванні доходів фізичних осіб, впровадження єдиного фінансового обліку, децентралізація, як можливість контролю за використанням коштів тощо. Також, окреслила напрямки податкової та митної політики над якими наразі триває робота.

Розпочинаючи зустріч, голова адміністрації Валерій Мозговий привітав Ніну Южаніну на рідній землі, адже Ніна Петрівна є родом зі Згурівки, та підкреслив, що тільки завдяки їй вдалося досягнути тих успіхів, які на сьогоднішній день має Згурівський район.

Під час своїх виступів селищний голова Павло Ткачук та голова районної ради Олександр Івченко висловили Ніні Южаніній слова вдячності за небайдужість до рідного краю, за нові надбання, які насамперед використовуватимуться молодим поколінням згурівчан.

За вагомий внесок в розвиток соціальної та гуманітарної сфери Згурівського району голова районної ради Олександр Івченко та голова адміністрації Валерій Мозговий вручили народному депутату України Ніні Южаніній Почесну відзнаку «За заслуги перед Згурівщиною».

В рамках робочої зустрічі Ніна Южаніна поспілкувалася з представниками згурівської бізнес-спільноти та закликала їх напрацьовувати та направляти до Комітету Верховної Ради України свої пропозиції щодо змін до податкового законодавства. Під час діалогу присутні поставили політику свої запитання та висловили проблеми, які потребують вирішення. Представники бізнесу та громадськості отримали відповіді на поставлені запитання та почули експертну думку законотворця щодо подальших кроків у напрямку ведення ефективної політики та сприяння розвитку потужної економіки.

Читати "Моя Київщина" у Facebook
Теги: