#

Доброволець Володимир Журба: Я хочу, щоб мої діти жили у вільній Україні (ФОТО)

18.08.2022 19:00
Доброволець Володимир Журба: Я хочу, щоб мої діти жили у вільній Україні (ФОТО)
Володимир Журба

Командир 2-го взводу 3-ої роти Білоцерківської ДФТГ 1, доброволець  територіальної оборони, білоцерківець Володимир Журба розповів, чому пішов захищати країну

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" із посиланням на надіслану журналістам у чат-бот інформацію.

Нещодавно бійця нагородили відзнакою Сухопутних війську ЗСУ - медаллю "За особливу службу ІІІ ступеню". На запитання, чому пішов до батальйону територіальної оборони, Володимир Журба відповів так:

Тому що хочу, щоб я та мої діти, а також онуки жили у вільній незалежній Україні, а не під п'ятою якогось "свинорила" путлєра.   

Доброволець розповів, як з перших днів намагався записатися до територіальної оборони, але вдалося не одразу, тому пішов до резерву.  Після цього Володимир Журба прийшов до волонтерського штабу ТРО, де саме формували добровольчий батальйон, і залишився там. Боєць каже:

З самого початку я потрапив до роти матеріального забезпечення ДФТГ 1 та разом зі своїми побратимами по зброї ми допомагали на гуманітарному складі логістичного центру Київщини. В основному то були розвантажувально-завантажувальні роботи. Роботи було дуже багато: від самого рання аж до півночі. Не встигали навіть пообідати. Розвантажували все від вагонів з борошном до великогабаритних вантажівок з олією. 

Потім рота стала бойовою і зараз Володимир Журба також виконує бойові завдання.

Нагадаємо, що Командувач Об’єднаних Сил Збройних Сил України генерал-лейтенант Сергій Наєв здійснив робочу поїздку до району виконання завдань одного з підрозділів у Північній операційній зоні, оглянув позиції та обговорив з особовим складом комплекс питань щодо підвищення оборонних спроможностей.


Читати "Моя Київщина" у Facebook