#

Дорогу на Фастівщині обіцяють відремонтувати за кошти "митного експерименту" (ВІДЕО)

13.07.2018 07:21
Дорогу на Фастівщині обіцяють відремонтувати за кошти "митного експерименту" (ВІДЕО)

Жителі смт Кожанка (Фастівський район, Київська обл.) на кілька годин заблокували рух на трасі Кожанка-Володарка, протестуючи проти жахливого стану дороги. Прибулий на місце акції депутат Київської облради Олександр Волинець заявив, що дорогу можуть відремонтувати цього року за кошти, так званого "митного експерименту"

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на "Киев Власть".

Жителі смт Кожанка кілька годин заблокували рух на трасі Кожанка-Володарка, яка з'єднує регіональні дороги з смт Макарів та Києва з смт Сквира, смт Володарка і східними районами Житомирщини. Активісти протестували проти жахливого стану цієї дороги.

За словами журналістів, протягом поточного року Фастівський районна рада надсилав листи "в усі компетентні органи", щоб вирішити дорожню проблему, але "їх не слухали". Питання було під особистим контролем заступника голови райради Володимира Куценко, який прибув до місця проведення акції.

Також до Кожанки приїхав депутат Київської облради Олександр Волинець і "розрядив напругу" телефонною розмовою по гучному зв'язку з якимось Олегом Анатолійовичем, який, за словами авторів сюжету, є одним з керівників Служби автомобільних доріг Київської області - балансоутримувача даної дороги. З діалогу слідіє, що дорога в Кожанці може потрапити до переліку автошляхів, які будуть ремонтуватися за кошти так званого "митного експерименту".

Нагадаємо, "митний експеримент" - це фінансування ремонту доріг за рахунок спрямування до спецфонду місцевого бюджету 50% суми перевиконання щомісячних індикативних показників надходжень митних платежів.

"Протягом липня я до вас приїду з результатом. Або ця дорога є, або цієї дороги немає ", - заявив Олександр Волинець. І додав, що якщо ремонт дороги не почнеться, то він приєднається до наступної акції з перекриття траси.

Читати "Моя Київщина" у Telegram
Теги: