#

Друг Юрія Луценка "мітить" на посаду заступника голови Київської ОДА

05.12.2019 12:55
Друг Юрія Луценка "мітить" на посаду заступника голови Київської ОДА
Олег Торкунов

Товариш екс-генерального прокурора Луценка Олег Торкунов 11 листопада цього року подав декларацію як кандидат на посаду заступника Чернишова

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на "КиевВласть".

Як зазначається у повідомленні, у прес-службі Київської ОДА відмовилися давати будь-які коментарі щодо призначення Торкунова і про перелік питань, які на нього, як на заступника Олексія Чернишова, можуть бути покладені.

Також нагадаємо, що у вилучених правоохоронцями документах Департаменту регіонального розвитку Київської ОДА фігурувала компанія ТОВ "Спец Комплет Постач", яка пов’язана з Ярославом Москаленком.

Довідково: 56-річний Торкунов народився і живе в Рівному, де працював на різних державних посадах. У 2002 році був головним редактором газети "Рівненський діалог". У 2002-2005 роках він працював начальником міського управління економіки Рівного, в 2006-2010 - заступником голови Рівненської ОДА, займався питаннями освіти, культури, спорту, молодіжної політики. Також був уповноваженим Верховної Ради з прав людини в Рівненській області, а сьогодні працює заступником начальника адміністрації з питань дотримання прав засуджених Державної кримінально-виконавчої служби України.

Був помічником народного депутата п’ятого скликання Івана Сподаренка і нардепа четвертого скликання Галини Гармаш, обидва були обрані від фракції "Соціалістична партія України". За даними Рівненської преси, Торкунов є старим другом екс-генпрокурора Юрія Луценка.

Читати "Моя Київщина" у Facebook
Теги: