#

Дружина мера Броварів підняла руку на депутатку Богдану Драч (ВІДЕО)

22.09.2021 12:01
Дружина мера Броварів підняла руку на депутатку Богдану Драч (ВІДЕО)
Фото з місця подій

Зухвала поведінка дружини мера Броварів та депутатки КОР Марини Сапожко стосовно депутатки Броварської міської ради Богдани Драч потрапила на відео

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на "Київський регіон".

Зазначимо, що 21 вересня у приміщенні міськради Броварів розгорнувся скандал після ігнорування права АТОвців на отримання земельних ділянок у рідному селі.

Депутатку Броварської міськради, яка відстоювала право першочергового отримання землі требухівцями, у коридорі приміщення вдарила по голові Марина Сапожко.

Нагадаємо, що на координаційній раді мер Броварів Ігор Сапожко пообіцяв, що питання 20-ти земельних ділянок у селі Требухів буде обговорене на сесії з депутатами.

Також Ігор Сапожко пообіцяв надати слово на сесії у вівторок депутатці Богдані Драч, для того щоб вона могла висловити свою думку і переконати колег-депутатів не підтримувати це питання.

Своє слово мер Броварів не дотримав, чим і спровокував скандальну ситуацію у міськраді з АТОвцями та, вже пізніше, агресію своєї дружини Марини Сапожко по відношенню до Богдани Драч.

Активістка Ангеліна Козлова прокоментувала цю ситуацію у себе на сторінці у Facebook:

Під час засідань міської ради та виконкому мені доводилось приблизно 100 500 разів сперечатися з чиновниками та міським головою. Приблизно 100 500 разів він мені хамив (у БМР це взагалі маст хев). Але абсолютно спокійно завжди йду на будь-які засідання – я точно знаю, що в мене немає бажання і потреби хамити у відповідь. Тому я не уявляю себе в ролі, коли би я до когось зверталась "на ти", або з пропозицією на кшталт "бери речі – і до мене". Не тому, що надто "поважаю посади" і особисто чиновників. А тому що я чітко уявляю, що я на роботі. Навіть більше – на служінні громаді. Тому в мене немає і не буде ось цього «дрібного особистого» до будь-кого.

Нагадаємо, що у Броварах провели теплий "Вечір міських історій" - театральний експеримент "ТепЛиці".


Читати "Моя Київщина" у Facebook