#

ДСП "Північна Пуща" у зоні відчуження отримало обладнання для протипожежного моніторингу

30.05.2022 15:35
ДСП "Північна Пуща" у зоні відчуження отримало обладнання для протипожежного моніторингу
Фото з місця події

Державне спеціалізоване підприємство "Північна Пуща", що розташоване у зоні відчуження, отримало обладнання для протипожежного моніторингу

Як повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" із покликанням на сторінку "Державне агентство України з управління зоною відчуження" у Facebook, керівник фонду "Clean Futures Fund" Erik Kambarian відреагував на прохання про допомогу від Державного  агентство України з управління зоною відчуження та оперативно замовив та забезпечив доставку необхідного обладнання до нашої держави з Європи.

Вже сьогодні, 30 травня, представник фонду Фонд Чистого майбутнього (Clean Futures Fund) Андрій Сімон передав працівникам "Північної Пущі" два квадрокоптери. Вони допоможуть оглянути місця в Чорнобильській зоні, які є важкодоступними, та поперадити таким чином виникнення осередків загоряння, особливо у пожежонебезпечний період.

Андрій Сімон зауважив:

Ми декілька років опікуємось собаками, що мешкають у зоні відчуження – надаємо їм необхідну допомогу, стерилізуємо, завозимо їжу. Цього разу наш фонд у такий складний післяокупаційний час вирішив допомогти підприємству, від якого залежить пожежна безпека Чорнобиля. До речі, ми вже вносили свій вклад у відновлення інфраструктури зони відчуження – передавали необхідні інструменти та матеріали. Будемо допомагати й надалі.

Нагадаємо, що французький та американський письменник Джонатан Літтелл відвідав Чорнобильську зону.

Читати "Моя Київщина" у Facebook
Теги: