#

ДТП із нардепом Трухіним: ДБР оприлюднило відео, де видно, хто сидів за кермом перед аварією (ВІДЕО)

07.02.2022 12:55
ДТП із нардепом Трухіним: ДБР оприлюднило відео, де видно, хто сидів за кермом перед аварією (ВІДЕО)
Фото з місця події

ДБР вивчило записи з відеокамер від Полтави до Києва, які фіксували пересування автівки нардепа Олександра Трухіна у день ДТП, та виявило одну цікаву деталь

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" із покликанням на пресслужбу ДБР.

Слідчі Бюро виявили, що на усіх камерах від Полтави до Борисполя за кермом Audi A8 перебувала особа в одязі червоного кольору. Також це зафіксувала й остання, на той час робоча камера, розташована у центрі міста Бориспіль. Проте аварія трапилася на ділянці дороги, де було демонтовано камери спостереження.

У ДБР зауважують:

Було призначено низку експертиз, які б установили особу водія у момент ДТП. Наразі завершено чотири експертизи, остання – п’ята – триває. Після її завершення можна буде остаточно дати відповідь щодо особи водія.

Також далі було вказано, що слідчі ДБР провели велику роботу, дослідили великий обсяг інформації, зокрема матеріали справи наразі налічують понад 5 томів. Після початку розслідування ДБР зверталося офіційно до поліції, щоб надали усі матеріали, але з невідомих причин ці матеріали надані не були.

У ДБР розповідають, що до Інтернет-видання «УП» зроблено запит із проханням надати усі наявні матеріали дослідження та вказати джерела їх надходження. Також Бюро з’ясовує, чому це відео не було передано слідчим на відповідний запит до Міністерства внутрішніх справ.

У подомленні сказано наступне:

Зокрема, сьогодні на допит як свідка слідчі Бюро викликали повторно поліцейського, відео з камери якого поширило інтернет-видання. Слідчі мають з’ясувати, серед іншого, чому він не повідомив на попередньому допиті у ДБР цю інформацію. Зауважимо, жодних намірів оголошувати підозру поліцейському слідчі не планують.

Також ДБР закликає всіх, хто має будь-яку додаткову інформацію щодо обставин ДТП передати її слідчим.

Нагадаємо, що 4 лютого у місті Біла Церква на вулиці Січневого прориву сталася аварія за участю авто Volkswagen.


Читати "Моя Київщина" у Telegram