#

Дубінський на сесії Обухівської райради розповів про правопорушення чиновників(ВІДЕО)

29.09.2019 08:03
Дубінський на сесії Обухівської райради розповів про правопорушення чиновників(ВІДЕО)
Олександр Дубінський

У п’ятницю, 27 вересня, на сесії Обухівської районної ради був присутній народний депутат Олександр Дубінський, який розповів кому серед посадовців варто боятись правосуддя

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на сторінку "Олександр Дубінський – слуга народу – Округ 94" у Facebook.

Зокрема, народний обранець розповів, що звернувся до очільника поліції області та Генерального прокурора щодо підробного диплому в. о. міського голови Обухова Олександра Кровкіна. Найближчим часом проти нього мають підписати підозру та відсторонити від посади.

"Пан Карманов, якого ви тут бачите, втручався у виборчий процес на 94 окрузі. Щодо нього складено відповідну заяву та передано керівнику обласної поліції. Пану представнику Обухівської поліції вона теж буде передана. І якщо слідчі доведуть провину пана Карманова буде підписана підозра", - зазначив Олександр Дубінський щодо заступника міського голови.

Також депутат не обділив увагою заступника голови КОДА Аллу Шкуро, звинувативши її у керуванні не лише штабом Порошенка і Кононенка в окрузі, а і системою підкупу виборців. І зазначив, що найближчим часом сподівається на зміну губернатора, а разом із тим і його заступників.

Розповів Дубінський і про план разом із Рябошапко припинити діяльність кустових прокуратур і призначення районних прокурорів. Наостанок додав, що громадяни можуть повідомляти особисто йому, якщо поліція затягує з вирішенням справ за якими наявні докази. Пообіцяв особистий контроль досудового слідства.

Нагадаємо, що, рішенням більшості депутатів Дерев’янської сільської ради, сіл у числі Обухівської ОТГ найближчим часом може побільшати.

Читати "Моя Київщина" у Telegram
Теги: