#

Два пограбування за добу: поліцейські Київщини затримали зловмисників

12.01.2021 16:40
Два пограбування за добу: поліцейські Київщини затримали зловмисників
Фото з місця події

Учора, 11 січня, у селі Біївці Богуславського району та у місті Біла Церква правоохоронці виявили два факти зухвалого пограбування

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на спільноту "Поліція Київської області" у Facebook.

Так, у селі Біївці 36-річний зловмисник проник до будинку місцевого жителя і відкрито заволодів мобільним телефоном та грошима, після чого зник з місця події.

Ще одне пограбування сталося у місті Біла Церква. Там 29-річний чоловік вирвав з рук місцевої жительки мобільний телефон та втік.

Поліцейські оперативно спіймали обох грабіжників. Слідчі вилучили речові докази, які підтверджують причетність зловмисників до вчинення вказаних злочинів.

За обома фактами відкриті кримінальні провадження за ч. 2 ст.186 (Грабіж) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає ув’язнення  на строк від чотирьох до шести років. Вирішується питання щодо оголошення підозри затриманим. Запобіжний захід зловмисникам обере суд.

Нагадаємо, що протягом 2020 року патрульні Київщини притягнули до відповідальності 2121 особу, які палили тютюнові вироби у заборонених для цього місцях.

Читати "Моя Київщина" у Facebook
Теги: