#

Двоє броварчан підозрюються у скоєнні 32 крадіжок (ФОТО)

12.11.2020 10:40
Двоє броварчан підозрюються у скоєнні 32 крадіжок (ФОТО)
Фото з місця події

Двоє молодиків з Броварів, які вже відбували покарання за скоєння майнових злочинів, ґрунтовно підозрюються у скоєнні 32 крадіжок у помешканнях жителів Броварського та Васильківського районів

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на спільноту "Поліція Київської області" у Facebook.

Так, упродовж кількох місяців сталися крадіжки з дачних будинків та помешкань громадян, куди проникали злодії шляхом злому замків. Викрадали електроінструменти та різну побутову техніку.

Працівники Броварського відділу поліції вийшли на слід та затримали крадіїв у результаті проведення низки оперативно-розшукових заходів. Ними виявилися раніше судимі жителі міста Бровари.

Під час проведення санкціонованих обшуків за місцем проживання зловмисників працівники поліції виявили та вилучили у якості речових доказів крадені електроінструменти, рації, мобільні телефони, наркотичні речовини.

Встановлено, що викрадене зловмисники здавали до ломбардів. На кошти, здобуті злочинним шляхом, зловмисники встигли придбати два автомобілі. Автотранспорт поліція теж вилучила, автівки поміщені на майданчик тимчасового тримання.

Вирішується питання щодо повідомлення чоловікам про підозру у скоєних злочинах та обрання запобіжного заходу.

Нагадаємо, що ЦВК оголосила броварчанина Анатолія Гунька переможцем виборів до Верховної Ради на 208 окрузі.



Читати "Моя Київщина" у Facebook
Теги: