#

Двоє ділків налагодили наркотичний бізнес на Бучанщині (ВІДЕО)

05.01.2023 13:39
Двоє ділків налагодили наркотичний бізнес на Бучанщині (ВІДЕО)
Фото з мережі Інтернет

За добу, 4 січня, на Бучанщині поліцейські задокументували двох наркозлочинців, які займалися систематичним збутом наркотиків

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на спільноту "Поліція Київської області" у Facebook.

Так, злочинну діяльність 39-річного жителя Ірпеня викрили саме під час спроби чергового продажу наркотичного засобу. Це вже не вперше правоохоронці затримують зловмисника -  раніше він притягувався до кримінальної відповідальності за вчинення аналогічних злочинів. 

Чоловік налагодив збут канабісу "із рук в руки". Працівники поліції провели обшук за місцем проживання та вилучили у правопорушника 45 згортків із канабісом, заготовлених для продажу.

Також цього дня у Бучанському районі викрито 54-річного драгдилера під час збуту психотропної речовини. Працівники поліції вилучили згортки з амфетаміном, які направлено на відповідну експертизу. Поліцейські затримали зловмисників та помістили до ізолятора тимчасового тримання.

Слідчі Бучанського управління поліції Київщини, за процесуальним керівництвом Києво-Святошинської і Бучанської окружних прокуратур, проводять досудові розслідування за даними фактами [ч. 1 ст. 307 та ч. 2 ст. 307 ККУ]. Правопорушникам загрожує покарання до 8 та 10 років позбавлення волі.

Нагадаємо, що повідомлено про підозру командиру батальйону танкової бригади ЗС РФ, який наказав розстріляти авто з цивільними на Київщині.


Читати "Моя Київщина" у Facebook