#

Двом нападникам, яких підозрюють у замаху на вбивство мешканця Бучі, обрали запобіжний захід

01.11.2023 14:20
Двом нападникам, яких підозрюють у замаху на вбивство мешканця Бучі, обрали запобіжний захід
Фото з місця події

За процесуального керівництва Бучанської окружної прокуратури повідомлено про підозру двом чоловікам за фактом замаху на умисне вбивство

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" із покликанням на допис телеграм-каналу Київської обласної прокуратури.

За даними слідства, підозрювані впродовж декількох тижнів слідкували за мешканцем Бучі. 25 жовтня вони приїхали до будинку чоловіка. Коли потерпілий виїжджав з подвір’я на автомобілі, один з нападників підбіг до транспортного засобу і здійснив вісім пострілів в область водійського сидіння, внаслідок чого чоловік зазнав поранення у живіт.

Після цього стрілок разом зі спільником на автомобілі покинули місце злочину, завчасно спланувавши маршрут. Нападників правоохоронці затримали на території Харківської області. Нині їм обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. 

Нагадаємо, що у Бучанському районі відбувся захід "Кібербезпека: виклики та протидії", який провели спільно заступник голови Київської ОДА Андрій Братусь та спеціалісти Управління цифровізації та цифрових трансформацій КОДА.

Читати "Моя Київщина" у Telegram